2018-10-12 05:31:47• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Vízöntő - Viharossá válhat ön körül az élet

Napi horoszkóp október 12-re a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos: III. 21. - IV. 19.
Érzelmei fontos szerepet kapnak. Időnként gondolatai összezavarodnak, könnyen a félreértések csapdájába eshet. Kerülje a szélhámosokat, akik csak kihasználnák, ha engedi.


Bika: IV. 20. - V. 20.
A Bika jegyében álló Uránusz még mindig jó fényszögben áll a Szaturnusszal, és ön ezáltal pontosan tudja, hogy mit szeretne és mit nem. Lesz egy ötlete, hogyan tudja anyagi ügyeit ismét jobban kézbe venni. Egy komolyabb nyereményre is van esélye.


Ikrek: V. 21. - VI. 21.
A Hold a Nyilas jegyében jár. Késedelemmel kell ma számolnia, ami miatt betervezett, aktuális feladata eltolódik. Emiatt nem kell bosszankodnia, úgyis mindenre sor kerül.


Rák: VI. 22. - VII. 22.
A Vénusz és a Merkúr maradt a Skorpió jegyében. Egy jó pénzügyi lehetőség adódhat ma az ön számára, talán egy mellékállás, amit már régóta keresett, vagy fizetésemelést kaphat.


Oroszlán: VII. 23. - VIII. 22.
Fontos hírt vagy üzenetet kap külföldről. A közeli barátai bizonytalanok a jövővel kapcsolatban. Segítsen nekik! Magánéleti feszültségre is számíthat, mert sem a partnere, sem ön nem tudnak engedni. Ha bármelyikük hajlandó lenne a kompromisszumra, elmúlna otthon a rossz hangulat.


Szűz: VIII. 23. - IX. 22.
Rokonai vagy szomszédai kellemetlen helyzetbe hozzák. Ön ellen hangolhatják házastársát, sőt talán másokat is. Lehetőleg mindenkit tartson távol a magánéletétől.


Mérleg: IX. 23. - X. 22.
Tartsa magát az eredeti terveihez, ne improvizáljon, mert úgy biztos, hogy nem marad ideje minden feladatára. Este kellemesen elbeszélgethet egy rég látott barátjával, akitől érdekes híreket hall.


Skorpió: X. 23. - XI. 21.
Most a fogyó Hold idején a személyes varázsának köszönhetően egy fontos kapcsolatra tehet szert. A Vénusz erős hatása miatt nem tud igazán a munkájára koncentrálni. Inkább a szerelmi ügyek foglalkoztatják.


Nyilas: XI. 22. - XII. 21.
Ráébred, hogy a környezetében lévő emberek sokkal nagylelkűbbek, mint ahogy azt gondolta. Fontosnak érzi, hogy bizalmas barátai legyenek. Az estét töltse egy kellemes könyv olvasásával.


Bak: XII. 22. - I. 19.
Korábbi feledékenységén bosszankodik. A felelősséget másra kenni csúnya dolog lenne, de ez nem is jellemző a Bakokra. Ha létezik egy kiskapu, próbálja megkeresni. A Holdtól megnő energiája, de sajnos hamar el is pazarolja. Sokat idegeskedik. Amennyire csak lehet, kerülje a stresszt és a feszültségeket, mert ezzel árthat egészségének.


Vízöntő: I. 20. - II. 18.
A Hold a Nyilas jegyében áll. Elég viharossá válhat ön körül az élet. Tartsa magát távol az olyan emberektől, akik még mesterségesen is fokozzák a feszültséget, mert önnek erre egyáltalán nincs szüksége.


Halak: II. 19. - III. 20.
Több bolygó is áll a Skorpió jegyében, és ez sok jót jelez az ön számára. Ma történhet önnel valami nagyon jó dolog, ami megdobogtatja a szívét, vagy megnevetteti. Arra is alkalmas a nap, hogy megvalósítson egy régóta tervezett változtatást. Legyen toleráns azokkal, akiknek világszemléletével nem ért egyet.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: